Click pentru a citi mai multe despre servicii:

Micropigmentare sprâncene

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o procedură de înfrumusețare numită și machiaj semi-permanent ce ne permite să înfrumusețam chipurile clientelor.

Această procedură poate fi realizată în diferite tehnici:
– tehnica fir cu fir,
– tehnica pudrată,
– tehnica hybrid.

Fiecare tehnică este aleasă în funcție de necesitatățile clientei, de aspectul inițial al sprâncenelor înainte de procedură pentru a le aduce la o formă corectă și un aspect natural.​

Micropigmentare sprâncene „Fir cu fir”

Este o tehnică  ce imită direcția naturală a firelor de păr din sprânceană prin desenare cu ajutorul unui aparat electric sau manual și a unui ac foarte fin.

Scopul acestei tehnici este de a oferi iluzia unei sprâncene naturale, mai dense.

Durata: 1h 30min

Preț: 950 RON

Micropigmentare sprâncene tehnica „Powder”

Această tehnică este recomandată persoanelor cu sprâncene bogate, rolul ei este de a păstra aspectul unei sprâncene fardate și definirea formei. Se poate realiza mai soft sau mai intens, în funcție de necesitatea și dorință clientei.

Durata: 1h 30min

Preț: 950 RON

Micropigmentare sprâncene tehnica „Hybrid”

Această tehnică presupune îmbinarea celor două tehnici, fir cu fir și powder.

Este recomandată persoanelor cu sprâncene foarte rare, cu goluri mari, sau cărora acestea lipsesc cu desăvârșire. Efectul creat lasă impresia de o sprânceană naturală, cu fire naturale obțînând desimea cu ajutorul tehnicii pudrate.

Durata: 1h 30min

Preț: 950 RON 

Îndepărtare tatuaje cu laser

Deținem un laser versatil și revoluționar („ND YAG LASER”) de eliminare a tatuajelor și tratarea leziunilor pigmentare, ce este bazat pe 4 lungimi de undă și care furnizează pulsurile de energie în nanosecunde. Livrarea impulsurilor laser în nanosecunde asigură un număr redus de ședințe ale tratamentului de eliminare a tatuajelor, recuperare rapidă, fară risc de leziune sau de apariție a cicatricilor post-tratament.

LASER-ul ND YAG  este utilizat pentru îndepărtarea tatuajelor nedorite de la nivelul feței și al corpului, acționează cu succes pe toate culorile, respectiv verde, albastru, roșu.

Durata impulsului este de doar 2 nanosecunde, ceea ce face că aparatul să fie de 4 ori mai rapid și eficient decât alte aparate laser comune.

Aparatul este extrem de eficient pentru diferite tipuri de piele și încorporează cea mai recentă tehnologie de îndepărtare a pigmentului, în același timp, fără influența dură a pielii.

Retușul micropigmentării

Retușul se efectuează la un interval de aproximativ o lună de la procedura inițială, mai exact între 4 și 8 săptămâni.

Micropigmentarea implică inserarea unui pigment organic și cosmetic în piele, mai exact în primul strat al acesteia. Odată inserat în piele, acesta interacționează cu substanțele din organismul nostru, iar pigmentul poate fi reținut mai mult sau mai puțin în funcție de fiecare organism, ca atare poate fi necesară o următoare intervenție.

Un factor foarte important pentru un rezultat eficient este îngrijirea post procedură, respectarea regulilor de îngrijire care sunt explicate atât direct, cât și în scris imediat după finalizarea acesteia.

Timp de lucru: 1h

Preț: 250 RON

Micropigmentare pleoapă superioară „Eyeliner”

Micropigmentarea pleoapei superioare se poate realiza foarte fin la baza genelor, cu o codiță subtilă sau mai groasă  în funcție de forma ochilor pentru obținerea unei corecții și pentru un efect de lifting aparent, sau prin umbrire pentru un machiaj soft al pleoapelor.

Timp de lucru: 1h 30min – 2h

Preț: 950 RON

Micropigmentare buze

Această procedură are rolul de a redefini conturul natural, de a-l reconstrui în anumite situații, de a uniformiza culoarea, de a corecta asimetriile și de a le oferi o ușoară volumizare.

Timp de lucru: 1h 30min – 2h

Preț: 1100 RON

Toate proceduriile de dermopigmentare sunt realizate în urma aplicării unei creme anestezice pe bază de lidocaină, astfel încât clienta să nu simță niciun fel de durere.

Atenție! Rezultatele nu sunt garantate și acestea pot varia de la caz la caz, de la o persoană la alta, în funcție de organismul fiecăreia și de îngrijirea post-procedură.

Mai jos puteți observa galeria foto după procesul de vindecare:

Stilizare sprâncene

Sprâncenele  sunt accesoriul cheie ce ne pun în evidență frumusețea  și reprezintă 80% din fizionomia feței.

Forma lor contribuie considerabil la echilibrul estetic al întregii fizionomii. De aceea, trebuie să fie cât mai atent îngrijite.

Laminarea genelor și a sprâncenelor

Aceste tratamente au la bază modificarea structurii firului de păr natural, dând o nouă formă și un nou aspect.

Tratamentul genelor presupune curbarea lor până la 30%, vopsirea și îngroșarea acestora datorită cheratinei și a vitaminelor ce stimulează creșterea firului de păr.

Pentru laminarea genelor folosim tratamentul  „Lash filler”, acesta este adresat tuturor persoanelor care își doresc să își evidențieze privirea, în special persoanelor care au gene subțiri și deshidratate, uscate și lipsite de culoare chiar și celor lungi, dar rigide.

Pentru laminarea sprâncenelor folosim tratamentul ”Brow Bomber”, acesta înmoaie și fixează firele de păr în direcția dorită, îngroașă firele de păr cu aproximativ 30%, iar efectul durează aproximativ 6-8 săptămâni.

Această procedură este recomandată atât sprâncenelor dese pentru a le ordona în funcție de dorința clientei, cât și persoanelor cu sprâncene subțiri pentru a le da un efect de îngroșare și hidratare.

Recomandări:

Pentru un efect intens și de lungă durată atât procedura de laminare a sprâncenelor, cât și a genelor se reface după aproximativ 6 săptămâni.

Este indicat ca în următoarele 24h după procedură, să evitați contactul cu apa sau aburi, să nu trageți de fire sau să folosiți diferite produse cosmetice, după care puteți reveni la activitatea normală.

Make-up

Știm toate ce impact puternic are un make-up bine realizat și potrivit fizionomiei noastre, așa că, fie că este un make-up de mireasă, de zi sau de seară, acesta trebuie să ne pună în valoare trăsăturile și să creeze o armonie între chip și ținută.

Indiferent de eveniment, scopul nostru ca și make-up artiști este să ne asigurăm că vă oferim un look impecabil cu o rezistență de minim 24h.

Folosim numai produse profesionale de la cele mai renumite branduri.

Durată ședință make-up: 1h

Extensii gene

Extensiile de gene sunt spectaculoase prin simplu fapt că ne fac viața mai comodă, oferă o privire senzuală și stimulează încrederea de sine.

AVANTAJE:

– te poți lipsi permanent de mascara;

– nu afectează genele naturale deoarece sunt aplicate cu un adeziv special ce nu se simte la nivelul pleoapei;

– se pot personaliza în funcție de preferințe: mai lungi, mai curbate , colorate, etc;

– genele sunt ordonate și nu se lipesc între ele.

DEZAVANTAJE:

– în primele 48h este indicat  să se evite contactul cu apa/ abur;

– de evitat produsele pe bază de ulei;

– nu este recomandată frecarea ochilor. 

RECOMADĂRI :

– îndepărtarea genelor acasă este interzisă;

– uscarea acestora se face prin tamponare cu prosop sau șervețele fără microfibre;

– genele trebuiesc curățate cu spumă de față/ de gene, de impurități,  sebum, makeup și periate la  nevoie, pentru a le ordona;

– nu se aplică rimel peste extensiile de gene.

Programează-te la salon