În cadrul salonului organizăm atât cursuri de inițiere, cât și de perfecționare.

Curs de bază dermopigmentare acreditat

Acest curs oferă o introducere captivantă în lumea dermopigmentării, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților de bază necesare pentru a realiza proceduri estetice de înaltă calitate. De-a lungul acestui curs, veți explora toate tehnicile de Micropigmentare sprâncene și buze . Partea paractica este centrală în procesul meu de predare, iar participanții vor avea oportunitatea de a aplica teoria în exerciții practice.

Prin intermediul acestui curs, veți învăța să creați sprâncene perfecte, să evidențiați ochii și să conturați buzele într-un mod natural și estetic. Instruim conform standardelor de siguranță și igienă din industrie, asigurându-ne că fiecare participant capătă încredere și abilitățile necesare pentru a începe o carieră de succes în dermopigmentare. În plus, veți beneficia de sfaturi și ghidare nelimitată pentru a vă sprijini pe parcursul întregului proces de învățare. Prin acest curs, vă deschidem ușa către o lume fascinantă a dermopigmentării, în care creativitatea și precizia se îmbină pentru a obține rezultate remarcabile.

Masterclassuri perfecționare

Sunt adresate persoanelor care lucrează în domeniu și au cel puțin un curs de bază acreditat.
Cursurile de perfecționare sunt desfășurate pe fiecare tehnică în parte, iar doritoarele au posibilitatea de a alege varianta de grup sau VIP.