Despre mine

Anca Zanfirache

Sunt Anca Zanfirache, o profesionistă cu o carieră de peste 12 ani în industria frumuseții, specializată exclusiv în dermopigmentare timp de peste 8 ani.

Mă disting în acest domeniu prin capacitatea mea de a realiza cu succes toate tehnicile de dermopigmentare pentru sprâncene, buze, eyeliner și îndepărtarea tatuajelor. Cu o experiență impresionantă acumulată de-a lungul anilor, am devenit un expert de încredere în acest domeniu.

Dedicarea mea constantă pentru dezvoltarea profesională mă diferențiază și mai mult. Am participat la numeroase cursuri, evenimente, congrese și masterclass-uri pentru a rămâne la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din domeniul dermopigmentării.

Ceea ce mă deosebește cu adevărat este atenția mea meticuloasă la detalii și pasiunea pentru frumusețea subtilă. Văd dermopigmentarea nu doar ca o tehnică artistică, ci și ca o modalitate de a evidenția frumusețea naturală a fiecărei persoane. Angajamentul meu este de a aduce încredere și bucurie în viața clienților prin perfecționarea formelor, culorilor și pigmenților.

Nu numai că sunt o expertă în domeniul dermopigmentării, dar am ales să împărtășesc și să educ. Sunt un trainer acreditat și organizez cursuri atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în acest domeniu. Cu o abordare pasionată și dedicată, îmi împărtășesc cu generozitate cunoștințele și experiența pentru a ajuta alți aspiranți să abordeze dermopigmentarea cu aceeași pasiune și profesionalism.

Sunt, de asemenea, una dintre fondatoarele ARTCLASS BEAUTY CENTER, cel mai mare centru de frumusețe din Brașov, unde împreună cu echipa mea dedicată garantăm cele mai înalte standarde de frumusețe.

Cu pasiune, empatie și profesionalism, vă voi oferi servicii de cea mai înaltă calitate, iar încrederea în abilitățile mele este un motiv în plus pentru a alege să vă îngrijiți frumusețea la ARTCLASS BEAUTY CENTER.