Totul despre stilizare sprâncene și laminare

Pentru fiecare dintre noi, sprâncenele joacă un rol extrem de important când vine vorba despre expresivitate. Ele contribuie intens la echilibrul estetic al întregii fizionomii. Acestea, împreună cu genele ne accentuează privirea, iar îngrijirea lor face parte din rutina zilnică.

Optăm la stilizare sprâncene și la laminarea genelor și sprâncenelor pentru a obține un aspect cât mai plăcut și mai îngrijit.

Stilizare sprâncene

Stilizarea sprâncenelor reprezintă un proces mai amplu decât pensatul clasic, prin intermediul căruia se dorește obținerea unei forme ideale. Desigur, în conformitate cu fizionomia fiecăreia dintre noi. De asemenea, în procesul de stilizare, sprâncenele se pot vopsi, iar prin vopseaua specială aplicată acestora, culoarea sprâncenelor este accentuată.

Stilizarea sprâncenelor reprezintă o modalitate prin care micile imperfecțiuni de la nivelul sprâncenelor pot fi corectate, oferindu-ne aspectul mult dorit.

Când alegem stilizare sprâncene?

Sprâncenele sunt cele care ne influențează cel mai mult forma feței și joacă un rol extrem de important în ceea ce privește expresiile faciale, conturându-ne trăsăturile. Astfel, este important să acordăm atenția necesară îngrijirii acestora. Totuși, ideal este să apelăm la persoane specializate în acest domeniu, pentru a putea obține efectele dorite.

Procesul de stilizare sprâncene este puțin mai amplu decât pensatul clasic, acesta fiind de asemenea necesar în momentul în care dorim să ne completăm sau să ne redefinim forma sprâncenelor. Pentru acest aspect, este nevoie să luăm în considerare forma, grosimea, dar și culoarea sprâncenelor – un element foarte important ce trebuie să se potrivească cu pigmentul tenului nostru.

De asemenea, chiar dacă avem sprâncene cu păr rar, putem apela la stilizarea acestoa, pentru a le reface, fapt ce oferă chipului nostru un aspect mai tânăr și mai atrăgător.

Stilizare sprâncene: Pensat și vopsit

Pensatul este un procedeu definitoriu pentru îngrijirea sprâncenelor noastre, ce constă în eliminarea firelor nedorite din jurul sprâncenelor, cu ajutorul ustensilelor speciale. Cel mai indicat este ca acest procedeu de stilizare a sprâncenelor să fie realizat de către un tehnician specializat care să ofere sprâncenelor noastre un look îngrijit.

Când se realizează acest procedeu de stilizare sprâncene, se demachiază zona, se efectuează măsuri pentru ca rezultatul obținut să fie în conformitate cu fizionomia noastră, iar mai apoi se îndepărtează părul nedorit. Ulterior, zona este pregătită pentru vopseaua cu cremă, iar după aplicarea acesteia se așteaptă un timp de 10-15 minute. La final, întregul procedeu de stilizare a sprâncenelor se încheie cu perierea sprâncenelor.

Laminarea genelor și a sprâncenelor

Procedura de laminare a genelor și a sprâncenelor este una dintre cele mai populare din industria de beauty, fiind cea mai acesibilă pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc un look impecabil, seducător, cât mai apropiat de aspectul natural, iar în același timp și un tratament de regenerare.

Procedura de laminare a genelor și a sprâncenelor are în vedere atât efectul de lifting, curbare și hrănire a firelor de păr, cât și cel de îngroșare a firelor de păr. Este recomandat ca procedura să fie efectuată timp de trei luni de zile consecutiv pentru ca rezultatul să fie unul eficient.

Procedura de laminare poate fi efectuată pe genele naturale pentru un efect de curbare. Pe sprâncene se efectuează pentru a corecta orientarea firelor de păr și pentru „cumințirea” firelor rebele.

Laminarea genelor

Laminarea genelor reprezintă o procedură ce are ca scop îngroșarea și curbarea genelor naturale, care nu vor mai avea nevoie de mascara pentru a le evidenția. Metoda de realizare a laminării genelor oferă acestora un efect de lungă durată, în ceea ce privește o culoare intensă. Totodată, laminarea genelor este ideală pentru persoanele cu gene drepte, oferindu-le o curbare naturală, pentru un plus de feminitate. Laminarea oferă de asemenea genelor flexibilitate și elasticitate, conturând totodată forma naturală a ochilor.

Acest procedeu este destinat tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc un aspect natural, frumos definit, cu un plus de volum la nivelul genelor. Laminarea genelor este ideală și pentru persoanele care au genele scurte sau deschise la culoare. Poate fi realizată inclusiv persoanelor cu sensibilitate sporită sau alergice la mascara.

Avantajele laminării genelor

Printre avantajele laminării genelor se numără inclusiv: alungirea vizibilă a genelor și îngroșarea firului natural cu până la 25%. Vom obține un aspect de gene voluminoase natural prin curbarea genelor, dar și pigmentarea firului natural și intensificarea culorii.

Efectul laminării genelor se menține ca timp între 1 respectiv 3 luni, în funcție de tipul firului de păr. Cel mai mare avantaj al laminării genelor este că nu e necesar un ritual de îngrijire special și nu există restricții în ceea ce privește rutina de machiaj.

Laminarea sprâncenelor

Procedeul de laminare al sprâncenelor este destinat tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc un efect plin de naturalețe. Contribuie de asemenea și la controlul firelor de păr rebele. Acestă tehnică este non invazivă și fixează fiecare fir de păr în spate, pentru un look feminin și rafinat.

Prin laminarea sprâncenelor, firele de păr sunt hidratate și ordonate în direcția dorită, căpătând un aspect îngrijit, natural și plin. Procedura este destinată inclusiv femeilor care se confruntă cu problema sprâncenelor crețe, deoarece laminarea sprâncenelor funcționează inclusiv pe firele de păr dezordonate.

Laminarea sprâncenelor se realizează cu componente naturale, aspect ce ajută la regenerarea intensă a firelor naturale.

Puteți contacta salon Anca Zanfirache din Brașov pentru programare. Completați formularul de contact, la numerele de telefon din pagina Contact sau pe pagina de facebook Anca Zanfirache Brow Artist.