EXTENSII GENE
extensii gene anca zanfirache brow artist brasov
Extensii gene / Frîncu Anamaria / Anca Zanfirache Brow Artist Brașov

Despre extensiile genelor

            Extensiile de gene sunt o procedură tot mai întâlnită în zilele noastre. Fiecare femeie își dorește o privire cât mai senzuală și mai intensă, care să îi pună în valoare chipul.

            Extensiile genelor reprezintă un mic „truc” foarte eficient la care apelează din ce în ce mai multe femei. Este o procedură foarte simplă atunci când îți dorești un look seducător.

            Procedura extensiilor de gene presupune alungirea și mărimea volumului genelor naturale. Se atașează extensii asemănătoare genelor naturale, cu un adeziv special de către un lashmaker.

            Extensiile de gene reprezintă cea mai bună soluție pentru alungirea genelor naturale pe lungă durată. Acestea sunt asemănătoare extensiilor pentru păr, concepute special pentru gene. Sunt confecționate de obicei din fibre sintetice sau fire din blană de nurcă sau samur.

            În medie, lungimea extensiilor de gene variază între 6 – 16 mm, însă există și lungimi ce depășesc 16 mm. Cele din urmă sunt folosite de cele mai multe ori în ocazii speciale și la evenimente singulare. Nu sunt recomandate pentru purtarea de zi cu zi.

Cum alegem extensiile de gene care ni se potrivesc?

            Atunci când alegem să optăm pentru extensii de gene ar trebui să luăm în considerare mai mulți factori. Forma ochilor, caracteristicile genelor noastre naturale, cât și de rutina zilnică de machiaj.

            Totodată, un rol foarte important în alegerea extensiilor de gene îl au grosimea și curbura acestora. Cu cât grosimea extensiilor de gene este mai apropiată de cea naturală, cu atât ele vor rezista mai mult. Astfel nu vor fi șanse ca greutatea celor false să le afecteze pe cele naturale. Forma ochilor noștri poate fi ușor modificată datorită diversificării lungimilor de gene pentru care dorim să optăm.

Tipuri de extensii de gene

            Există mai multe tipuri de extensii de gene din care putem alege, pentru a obține cel mai avantajos efect care să ni se potrivească. Totodată, există și mai multe tehnici de aplicare care ajută la corectarea sau echilibrarea trăsăturilor faciale. Se aleg în funcție de fizionomia fiecăreia dintre noi, dar și de propriile preferințe.

            Astfel, extensiile genelor se diferențiază în funcție de cât sunt de lungi și cât sunt de dese. Extensiile de gene pot avea o lungime cuprinsă între 4 și 20 mm, lungimea maximă recomandată este de 12 – 13 mm. Volumul extensiilor de gene este numerotat de la 1D până la 12 D, iar cea mai utilizată tehnică de aplicare este cea fir cu fir.

Extensii de gene 1D

            Extensiile de gene 1D reprezintă un singur fir de extensie de geană, aplicat pe un fir din geana naturală. Prin această tehnică, extensiile de gene se plică la 0,5 – 1 mm față de rădăcina genelor naturale.

            Aplicarea genelor este preferențială în funcție de dorințele fiecăreia dintre noi, astfel că efectul obținut depinde și de cât de voluminoase sunt genele noastre naturale. De asemenea, curbura, lungimea și grosimea acestora se aleg în funcție de preferințe și de forma ochilor. Cele mai recomandate grosimi sunt 0.10, 0.12 și 0.15.

Extensii de gene 2D

            Extensiile de gene 2D reprezintă două fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geană naturală prin tehnica fir cu fir. Aceste extensii de gene sunt mai subțiri decât cele clasice, însă efectul obținut în urma procedurii este unul de dublare al volumului genelor noastre.

            Grosimile recomandate extensiilor de gene 2D sunt 007, 0.10 și 0.12, în funcție și de cât de groase sunt genele noastre naturale. De asemenea, nu este recomandat să se aplice gene cu aceeași curbură sau aceeași lungime pe tot ochiul, pentru ca efectul final să fie cât mai plăcut estetic.

Extensiile de gene 3D

            Extensiile de gene 3D reprezintă aplicarea a trei fire de extensii de gene pe un singur fir de geană naturală. Grosimile recomandate pentru acest tip de extensie sunt: 005, 0.07 și 0.10.

 Extensiile de gene 3D – 6D

            Acest tip de extensii de gene reprezintă un mănunchi de 3 respectiv 6 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geană naturală, prin tehnica de volum. Astfel, dacă ne dorim o privire mai pătrunzătoare cu un plus de volum, extensiile de gene 3D – 6D sunt alegerea ideală.

Extensiile de gene 4D

            Extensiile de gene 4D au un efect seducător, fiind în același timp și versatile. De asemenea, acestea nu îngreunează ploapele, deoarece sunt ușoare și subțiri, adaptate fizionomiei fiecărei femei.

Extensiile de gene Hollywood

            Pentru a obține o înfățișare ca al actrițelor celebre din filmele hollywoodiene, există și tehnica extensiilor de gene Hollywood, 6D. Acestea au un efect intens și sunt destinate în special doamnelor și domnișoarelor nonconformiste care caută să iasă din tiparele clasice.

            Pentru a realiza extensiile de gene Hollywood aplicarea extensiilor de gene variază, de la 4 la 15 gene false pe o geană naturală. Procedura necesită o atenție sporită pentru a avea cel mai bun efect, iar de asemenea, când optăm pentru aceste extensii de gene, este recomandat să ascultăm sfaturile specialiștilor în ceea ce privește îngrijirea lor.

Curburile extensiilor de gene

            Pe lângă volumul extensiilor de gene este foarte importantă și tipul de curbură pentru care optăm atunci când alegem să apelăm la extensii de gene. Astfel, și la acest capitol, putem alege dintr-o gamă largă de curburi ale extensiilor de gene pentru a obține efectul care să ne mulțumească.

Extensii de gene: Curba A

            Această curbă a extensiilor de gene este cea mai naturală, potrivită pentru un aspect extrem de natural, dar și pentru realizarea efectelor de „cat eye” și „eyeliner efect”, datorită faptului că prin aplicarea lor, ochiul se alungește.

            Acest tip de curbă al extensiilor de gene este ideal pentru persoanele care vor să păstreze un look cât mai natural și care nu își doresc o schimbare radicală.

Extensii de gene: Curba B

            Dacă este utilizată curba B, genele sunt ușor curbare și dau un aspect de alungire al ochiului, păstrând totodată naturalețea genelor. Acest tip de curbă a extensiilor de gene este perfectă pentru a evidenția diverse stylinguri precum „blossom” sau „wet look”.

Extensii de gene: Curba B+

            Acest tip de curbură este intermediară între B și C, fiind preferată de majoritatea lash-artiștilor deoarece oferă libertate de creație, fiind curba perfectă, potrivită pentru toate fizionomiile.

Extensii de gene: Curba C

            Tipul C de curbură al extensiilor de gene oferă un efect de lifting și mărește volumul genelor. Extensiile de gene de acest tip se vor face remarcate, chiar și pe lungimi scurte, deoarece dă aspectul de ochi deschis.

Extensii de gene: Curba D

            Extensiile de gene cu curbura D sunt extrem de curbate, pentru acelea dintre noi care ne dorim un aspect mai dramatic sau vrem să avem un look mai extravagant. Această curbură camuflează pleoala lăsată, fiind ideală pentru genele naturale care cresc descendent.

Extensii de gene: Curba L

            Extensiile de gene cu curbura L au efectul de eyeliner, fiind ideale pentru a crea un efect de lifting.

            Toate aceste tipuri de lungimi și de curburi sunt menite să ne ajute să găsim versiunea ideală preferințelor noastre și fizionomiei fiecăreia dintre noi.

Puteți contacta salon Anca Zanfirache din Brașov pentru programare. Completați formularul de contact, la numerele de telefon din pagina Contact sau pe pagina de facebook Anca Zanfirache Brow Artist.