5 motive să alegi micropigmentarea sprâncenelor

Ce este micropigmentarea sprâncenelor?

Micropigmentarea sprâncenelor este recomandată femeilor care au sprâncene subțiri datorate pensării excesive, goluri în sprâncene, inexistența lor totală sau femeilor care își doresc să-și definească forma sprâncenelor.

Procesul de micropigmentare a sprâncenelor constă în inserarea unui pigment semipermanent în stratul superficial al pielii (epiderm) fără să afecteze firele natural din sprânceană și fără să lase cicatrici. Durata procedurii este de aproximativ două ore.

În funcție de nevoile și dorințele clientelor se identifică 3 tehnici de micropigmentare a sprâncenelor: micropigmentarea fir cu fir sau microblading, micropigmentarea sprâncenelor prin tehnica pudrată (Powder) și tehnica hybrid.

Umple golurile din sprâncene

În unele cazuri, aceste goluri se pot datora unor afecțiuni medicale. Aceste goluri pot fi zone în care nu crește părul deloc ori este vizibil mai subțire decât restul sprâncenii. Micropigmentarea va umple aceste goluri într-un mod natural și vă va oferi sprâncene frumoase și pline.

Corectează sprâncenele foarte subțiri

Trendurile de la începutul anilor 2000 au lăsat multe chipuri cu sprâncene incredibil de subțiri. A devenit o adevărată provocare să revină la forma lor inițială după pensarea excesivă. Micropigmentarea oferă volum sprâncenelor, în timp ce părul natural este în curs de creștere.

Micropigmentarea este de lungă durată

Unul dintre motivele principale pentru care majoritatea femeilor sunt interesate de micropigmentare este reducerea timpului pe care îl petrec pentru îngrijirea sprâncenelor. Vestea bună este că rezultatele sunt de lungă durată și aveți nevoie doar de retușuri ocazionale, după recomandarea tehnicianului.

Asta înseamnă că vă puteți bucura de înot și petreceri la piscină, nu trebuie să vă îngrijorați dacă transpirați la sală sau dacă vă atingeți accidental sprâncenele, deoarece culoarea nu va dispărea.

În plus, veți economisi economisi ceva timp serios când vine vorba de rutina de machiaj. Aceste două ore ale procesului vă salvează de 15 minute sau mai mult din rutina zilnică timp de minim 1 an.

Micropigmentarea necesită timp minim pentru recuperare

Trebuie să vă ascundeți în casă o săptămână? Răspunsul este nu. Nu trebuie să vă ascundeți sub pătură în timp ce sprâncenele voastre se vindecă. După procedură, sunteți pregătite să defilați cu noile voastre sprâncene.

Veți simți puțin disconfort și o mică roșeață în jurul sprâncenelor pentru câteva zile. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile tehnicianului pentru îngrijire.

Îți oferă forma mult visată

Micropigmentarea poate crea grosimea, arcuirea și forma sprâncenelor pe care vi le doriți de mult timp. Puteți alege dintr-o varietate largă de culori și nuanțe de pigment pentru sprâncene. Forma conturului și nuanța finală sunt decise în colaborare cu tehnicianul, care vă va oferi opțiuni în funcție de nuanța pielii, precum și de efectul pe care vă doriți să-l obțineți.

Acum că ați înțeles mai bine ce presupune procesul și cum micropigmentarea sprâncenelor vă poate face viața mai ușoară și vă poate îmbunătăți aspectul, rămâne o singură întrebare:

Cum pot să fac o programare pentru micropigmentare sprâncene?

Puteți contacta salon Anca Zanfirache din Brașov completând formularul de contact, la numerele de telefon din pagina Contact sau pe pagina de facebook Anca Zanfirache Brow Artist.